MELON DISTRICT INAUGURA RESIDÈNCIA A PARIS EL PROPER 2014, CERCA LA SEVA CONSOLIDACIÓ A ESPANYA I SONDEJA EL MERCAT ITALIÀ

(Virtual Press Office) -- Melon District, companyia barcelonina especialitzada en l’ allotjament d’ estudiants nacionals i estrangers, començarà a operar a Paris durant el segon semestre del 2014 amb una residència de 191 habitacions al barri de La Défense a l’ Oest de Paris.

La inversió inicial del projecte, que ja ha començat les seves obres, realitzada per un soci local arriba als 20 milions d’ euros i farà que Melon District superi aviat les 800 places entre els seus residents de Barcelona (Poble Sec i Marina) i Paris.

Barcelona, 23 de gener 2013.- Melon District, l’empresa especializada en allotjament d’ estudiants nacionals i internacionals, continua el seu pla de creixement iniciat en el 2009 amb l’ apertura de la seva segona residència en el 22@ barceloní, Melon District Marina, la residència més gran de la ciutat de Barcelona amb 500 habitacions.

La nova residència que estarà ubicada al barri parisenc de La Défense ocuparà un espai de més de 5.000 metres quadrats que inclou 191 habitacions, bugaderia, gimnàs, cafeteria, sala d’ estudi, jardí i parking que estaran operatius al setembre del 2014. La residència, que serà gestionada per Melon District, ha suposat una inversió inicial de 20 milions d’ euros per part d’ un soci local. Melon District té previst incrementar a prop d’ un 30% la seva facturació anual amb l’ apertura d’aquest nou centre a la capital francesa.

Els plans de Melon District no acaben aquí, ja que l’ empresa barcelonina busca consolidar-se dins del mercat espanyol amb una nova residència a Madrid, així com entrar a Italia, on s’ estan sondejant les ciutats de Roma i Florència.

Referent a Melon District
Al juliol del 2001, es va fundar Rent a Bedroom, empresa pionera a Barcelona en l’ allotjament d’ estudiants estrangers.

Al 2007, amb l’ objectiu d’ impulsar la seva expansió, es va crear la marca Melon District, que a l’ actualitat ja compta amb dues residències d’ estudiants, Poble Sec i Marina, i gestiona 631 places a Barcelona.

Melon District compta amb una plantilla de 35 treballadors i el passat any acadèmic 2011-2012 va facturar més de 8 milions d’ euros.

Contacto de Prensa
Ignacio Montaña
ignacio@petitcomite.eu
Petit Comite
Tel 626 84 25 75 / 606 04 19 12
 
 
Information Supplied by: